5 tilpasset løftbord for IKEA Sverige

5 bord til IKEA som ikke er "bygg det selv"

IKEA Sverige har mottatt 5 spesialdesignede løftebord levert av vår tyske kunde SSI Schäfer Automation GmbH.

Bordene måler 1400 x 900 mm og kan bevege seg 800 mm. De har en løftekapasitet på 750 kg og skal brukes 7 ganger i timen i en automatisk installasjon.

Vi er spesielt gode på å designe skreddersydde løsninger som passer til den konkrete virksomheten, i dette tilfellet IKEA.

Våre skreddersydde løsninger konstruerer vi fra bunnen av, og vi kan imøtekomme nesten enhver behov. Vi har dyktige konstruktører internt som du får diskret kontakt med. Dette gir en trygg og sikker prosess for deg som kunde.

Når vi lager en spesialtilpasset løsning, tilbyr vi:

- Skisse av løsningsforslag
- Deltakelse i prosjekterings- og koordineringsmøter
- Overlevering på byggeplassen
Kontakt oss
og få hjelp til prosjektet allerede i dag.

Få malt i egne farger: Vi har vår egen maler i JEMA LIFT, som sørger for at alle våre produkter er i topp stand når de sendes av gårde. Hvis du som kunde har ønsker om en bestemt farge din lift skal males i, kan vi også imøtekomme dette.

Våre spesialdesignede løftebord produseres i Danmark og monteres av våre faste danske montører hos din virksomhet. Dette gir deg trygghet for god kommunikasjon omkring løsningen.

Løftebord superlavt L-L16001000T2

Optimaliser arbeidsmiljøet med våre løftebord

Løftebord utgjør en viktig del av en effektiv arbeidsplass, og fordelene strekker seg langt utover bare å tilpasse arbeidshøyden. Ved å integrere løftebord fra JEMA LIFT i arbeidsprosessen din, kan du oppleve betydelige fordeler:

Ergonomisk optimering: Reduser risikoen for arbeidsskader ved å skape en ergonomisk korrekt arbeidshøyde, som minimerer belastningen på medarbeidernes kropper under løft og håndtering av materialer.
Forbedret produktivitet: Effektiviser arbeidsprosesser ved å sikre at materialer løftes til riktig høyde, noe som reduserer spildtid og øker arbeidshastigheten.
Fleksibilitet og tilpasning: Våre løftebord er designet for å kunne tilpasses ulike belastninger og høyder, noe som gjør dem allsidige og egnet for en bred rekke av anvendelser og bransjer.
Sikkerhet: Skap en sikker arbeidssone ved å eliminere behovet for manuelle løft og etabler et sikkert og kontrollert miljø for håndtering av materialer.

```