U-formet løftebord til Egholm A/S i Lemvig

Nu behøver Egholms maskine ikke køre ind til montage selv

JEMA LIFT har levert et løftebord til Egholm A/S i Lemvig. Det U-formede løftebordet skal brukes til montering av deres multimaskiner.

U-formen gjør at maskinen kan plasseres direkte med en stabler, noe som betyr at maskinen ikke trenger å startes innendørs for å kjøre til montering.

Arbeidsplasser over hele Europa bruker de driftssikre løftebordene fra JEMA LIFT. Det gjør de fordi JEMA LIFTs løftebord er både solide og fleksible å jobbe med på flere områder. Våre løftebord kan brukes til både innendørs og utendørs arbeid, og du bestemmer selv om du vil plassere dem direkte på bakken eller på gulvet, eller om du vil senke dem ned i en grop.

U-bord superlavt L-U1450985T0,6

Optimer arbejdsmiljøet med vores løfteborde


Løfteborde udgør en vigtig del af en effektiv arbejdsplads, og fordelene strækker sig langt ud over blot at tilpasse arbejdshøjden. Ved at integrere løfteborde fra JEMA LIFT i din arbejdsproces kan du opleve betydelige fordele:

Ergonomisk Optimering: Reducer risikoen for arbejdsskader ved at skabe en ergonomisk korrekt arbejdshøjde, der minimerer belastningen på medarbejdernes kroppe under løft og håndtering af materialer.
Forbedret Produktivitet: Effektiviser arbejdsgange ved at sikre, at materialer løftes til den rette højde, hvilket reducerer spildtid og øger arbejdshastigheden.
Fleksibilitet og Tilpasning: Vores løfteborde er designet til at kunne tilpasses forskellige belastninger og højder, hvilket gør dem alsidige og egnet til en bred vifte af anvendelser og industrier.
Sikkerhed: Skab en sikker arbejdszone ved at eliminere behovet for manuelle løft og skabe et sikkert og kontrolleret miljø for håndtering af materialer.

Vores sakselifte, der fungerer som løfteborde, er designet med fokus på at forbedre arbejdsmiljøet. Ved at skabe den rette arbejdshøjde mindsker vi risikoen for skader forårsaget af tunge løft og gentagne bevægelser, hvilket sikrer, at medarbejderne har let adgang til deres opgaver – uanset kompleksiteten.

JEMA LIFT tilbyder et omfattende udvalg af løfteborde i høj kvalitet, der kan tilpasses til forskellige højder og belastninger. Vores løfteborde kan være stationære eller transportable alt efter behovene. Normalt justeres lasten hydraulisk enten direkte eller via flere hydrauliske cylindre – eller indirekte gennem saksearmene.