U-formet løftebord til Egholm A/S i Lemvig

Nå trenger ikke Egholms maskin

Jema Lift har levert et løftebord til Egholm A/S i Lemvig. Det U-formede løftebordet må brukes til montering av multemaskiner.

U-formen betyr at maskinen kan plasseres direkte med en stabler, noe som betyr at maskinen ikke trenger å startes innendørs for å løpe for montering.

Arbeidsplasser over hele Europa bruker de pålitelige løftebordene fra Jema Lift. De gjør dette fordi Jema Lifts løftebord er både solide og fleksible å jobbe med på flere områder. Løftbordene våre kan brukes til både innendørs og utendørs arbeid, og du bestemmer deg for å plassere dem direkte på bakken eller på gulvet eller om de skal bli nedsenket i en grop.

U-bord superlavt L-U1450985T0,6

Optimaliser arbeidsmiljøet med våre løftebord



Løftebord er en viktig del av en effektiv arbeidsplass, og fordelene strekker seg langt utover det å bare justere arbeidshøyden. Ved å integrere JEMA LIFT-løftebord i arbeidsflyten kan du oppleve betydelige fordeler:

Ergonomisk optimalisering: Reduser risikoen for skader på arbeidsplassen ved å skape en ergonomisk riktig arbeidshøyde som minimerer belastningen på de ansattes kropper når de løfter og håndterer materialer.
Økt produktivitet: Effektiviser arbeidsflyten ved å sikre at materialer løftes i riktig høyde, noe som reduserer bortkastet tid og øker arbeidshastigheten.
Fleksibilitet og tilpasningsdyktighet: Løftebordene våre er designet for å kunne tilpasses ulike belastninger og høyder, noe som gjør dem allsidige og egnet for en rekke bruksområder og bransjer.
Sikkerhet: Skap en trygg arbeidssone ved å eliminere behovet for manuelle løft og skape et sikkert og kontrollert miljø for materialhåndtering.

Saksheisene våre som fungerer som løftebord, er designet med fokus på å forbedre arbeidsmiljøet. Ved å skape riktig arbeidshøyde reduserer vi risikoen for skader forårsaket av tunge løft og repeterende bevegelser, og sikrer at medarbeiderne har enkel tilgang til arbeidsoppgavene sine - uansett kompleksitet.

JEMA LIFT tilbyr et omfattende utvalg av løftebord av høy kvalitet som kan tilpasses ulike høyder og belastninger. Våre løftebord kan være stasjonære eller transportable, avhengig av dine behov. Normalt justeres lasten hydraulisk enten direkte eller via flere hydraulikksylindere - eller indirekte gjennom saksearmene.

.