Speciallavede løsninger

Der er mange faktorer at tage hensyn til, når en
bygherre eller arkitekt skal vælge, hvilken løfteplatform eller elevator, de skal have. JEMA LIFT har stor erfaring med at vejlede i og rådgive om, hvilken løfteplatform der skal vælges til det specifikke projekt. Vi er særligt gode til at specialdesigne løsninger, der passer ind i eksisterende arkitektur. Vi tegner løsningen, så den passer præcist til dig.

Vi bygger våre kundetilpassede løsninger fra bunnen av og kan dekke nesten alle behov. Vi har dyktige interne designere som du vil ha direkte kontakt med. Våre design- og produksjonsavdelinger ligger side om side og jobber tett sammen. Vi har kontinuerlig kontakt og sørger for at løsningen blir som ønsket.

Når vi laver en specialtilpasset løsning tilbyder vi:

- Skitse af løsningsforslag
- Deltagelse i projekterings- og koordineringsmøder
- Overlevering på byggepladsen
Kontakt os
og få hjælp til dit projekt 

Få malet i egne farver

Vi har egen maler i JEMA LIFT, som sørger for, at alle vores produkter står knivskapt, når de sendes afsted. Hvis du som kunde har ønsker til en bestemt farve, din lift skal males i, kan vi også imødekomme dette.

Mere end 40 års erfaring

JEMA LIFT er en familieejet virksomhed beliggende i Sahl nær Bjerringbro, Danmark.

JEMA LIFT er med mere end 40 års erfaring en af de førende producenter af hydrauliske løfteborde i Europa. Salget sker enten direkte til vores mange kunder i Danmark, eller i Europa via forhandlere og
samarbejdspartnere i de enkelte lande. Produkterne har opnået international anerkendelse for kvalitet, design og brugervenlighed. Alle produkter afprøves og forsynes med testcertifikat inden forsendelse.

Fremtiden

JEMA LIFT er en virksomhed, hvor vi har fokus på både nutid og fremtid. Vi har ry for at være på forkant med udviklingen og har investeret rigtigt i det nødvendige udstyr, så vi har kunnet matche markedet på både kvalitet og levering i en tid, hvor det går rigtigt stærkt.

Vores medarbejdere

Det er JEMA LIFTs mission at tilvejebringe den teknisk rigtigste løsning, kombineret med fuld konkurrencedygtighed inden for de valgte segmenter, og med nødvendig værdiskabelse for kunderne. 

Det er JEMAs mission til enhver tid at have de medarbejdere, der føler størst medarbejdertilfredshed og er besjælet af tilhørsforholdet til JEMA gennem deres personlige og faglige udvikling.